Loopbaancoaching 

 • Zit je 'vast' in een baan die eigenlijk niet meer past?

 • Loop je steeds tegen dezelfde niet-helpende patronen aan?

 • Mis je die 'sparkle' die je bij anderen wel ziet?

 • Vind je het moeilijk om je eigen grenzen te bewaken?

Bij loopbaancoaching kunnen alle vragen rondom jou en je loopbaan aan de orde komen. Ik help je om scherp te krijgen waar het voor jou om gaat en hoe je weer plezier en voldoening uit je werk haalt.

Bij de start bepalen we eerst wat je vraag is en wat je wil bereiken. Als het doel helder is, kunnen we starten!

Tijdens de coaching reik ik die dingen aan die passen bij jouw vraag en behoefte. Met prikkelende vragen en methodes daag ik je uit om helder te krijgen wie je bent, wat je wil en wat je kan en welke werkomgeving daarbij past. Dit wordt gekoppeld aan praktische opdrachten en vertaald naar de praktijk.

Het traject wordt volledig op jou afgestemd. Daarbij zet ik mijn scherpe analyse en intuïtie in om snel tot de kern te komen en precies de juiste tools in te zetten zodat jij het maximale uit het traject haalt.

Wat levert het op?

Aan het einde van het traject kan je met een volmondig JA de juiste en concrete stappen zetten om vooruit te komen in je werk. Wat het loopbaancoachtraject je oplevert:

 • Weten wat je wel en niet meer wil.

 • Weten wat je drijfveren, kwaliteiten en waarden zijn

 • Inzicht in patronen die je niet meer dienen en hoe nu wel te handelen

 • Weten welke werkomgeving, baan of branche goed bij jou past

 • Meer zelfvertrouwen

 • Plezier en energie omdat je weer richting hebt

Iedereen heeft unieke talenten en kwaliteiten. Hoe zou het zijn als je die van jou ontdekt en gaat doen waar je ogen van gaan stralen? Dat geeft je richting en een sprankelende energie!

Iedereen heeft unieke talenten en kwaliteiten. Hoe zou het zijn als je die van jou ontdekt en gaat doen waar je ogen van gaan stralen? Dat geeft je richting en een sprankelende energie!  

Ben jij klaar voor een volgende stap in je werk of leven?

En ben je benieuwd of ik daarin iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende intake.

Competentieontwikkeling

Tijdens de coaching maak ik regelmatig gebruik van een door myHBMcenter ontwikkelde competentiemeting, de zogenaamde ACT©-meting (Analytical Competence Tool).

Deze unieke meting geeft inzicht in talenten en competenties die van nature bij jou passen en kijkt naar elk aspect van wie je bent en wat je doet

De competenties waarvoor jij in de wieg gelegd bent, geven je energie. De meting maakt ook duidelijk welke competenties aangeleerd zijn en dus minder goed bij je passen. Dit zijn potentiële energievreters.

Als je weet wat van nature bij je past en waar je groeipotentieel ligt, weet je wat je te doen hebt om meer vanuit persoonlijke kracht te werken. Deze meting is een hele mooie manier om inzicht te krijgen in jouw competenties en geeft precies aan waar je staat en wat je te doen hebt om je potentieel om te zetten in 'goud'.

Pakketten en investering loopbaancoaching

Jouw Potentieel

€ 649,-
 • Gratis en vrijblijvende intake
 • 2 sessies van zo'n 2 uur per sessie
 • ACT©-competentiemeting, rapport en terugkoppelgesprek
 • Inzicht in je natuurlijke competenties, groeipotentieel en valkuilen (energievreters)
 • Van inzicht naar actie: wat heb je concreet te doen
 • Snelle scan van mogelijke werkomgevingen
 • 100 % op jou afgestemd

Jouw Goud

€ 1449,-
 • Gratis en vrijblijvende intake
 • 7 sessies van zo'n 1,5 uur per sessie
 • ACT©-competentiemeting, rapport en terugkoppelgesprek
 • Inzicht in je natuurlijke competenties, groeipotentieel en valkuilen (energievreters)
 • Diepgaand zelfonderzoek (wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik)
 • Inzicht in drijfveren en kernwaarden
 • Inzicht in passende beroepen en branches
 • 'Kraken' van belemmeringen waardoor je nu wel in actie komt
 • Plan van aanpak
 • 100 % op jou afgestemd

Jouw Sparkle

 • Hier komt binnenkort een nieuw product

Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw. Zakelijke tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar, zie hiervoor ook de pagina Werkgevers.

Staat jouw pakket er niet tussen of wil je liever een losse sessie boeken? Neem dan even contact op zodat we samen kunnen bepalen wat het meest passend is.

Sommige werkgevers hebben een coach- of opleidingsbudget. Check de geldende CAO of bij HR/je leidinggevende of dit budget beschikbaar is en of je hier aanspraak op kan maken.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende intake.
Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

Loopbaan coach inschrijving (#4)

Veelgestelde vragen

Ja. Alles wat we bespreken is strikt vertrouwelijk. Ik deel geen informatie met anderen zoals jouw ouders of werkgever. Dat is alleen anders op jouw verzoek en als jij daarvoor expliciet toestemming geeft.

Ja, dat is zeker mogelijk maar is niet ideaal. Het meest ideaal is om niet teveel tijd tussen de sessies te laten zitten. Mocht tijdens het traject blijken dat je behoefte hebt aan een onderbreking, dan bespreken we wat in jouw geval mogelijk en passend is.

Dit is mogelijk. Bedenk wel dat het coachtraject best intensief is. Het vraagt rust en ruimte om met jezelf aan de slag te gaan. Daarom raad ik aan om eerst fysiek en mentaal goed hersteld te zijn voordat je aan een coachtraject begint. Weet je niet zeker of je al voldoende hersteld bent om te starten? Neem dan contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Op nummer 1 staat de wil en bereidheid om aan jezelf te werken. Wees daarin eerlijk naar jezelf. Het gaat om jou en niet om wat anderen graag willen. Als je werkgever je bijvoorbeeld ‘stuurt’ terwijl je het zelf eigenlijk niet ziet zitten, bespaar jezelf dan de energie. Is die commitment er wel? Dan hoef je van tevoren niet te weten wat je vraag of probleem is. Daar gaan we samen mee aan de slag.

Verder zul je bereid moeten zijn om thuis bepaalde opdrachten voor te bereiden en kan ik je vragen om na de gesprekken een kort verslag te schrijven. Dit is een relatief kleine tijdsinvestering

Ja. Jij hebt alle antwoorden. Ik loop naast je en samen maken we er een succes van. Aan het einde van het traject heb je een goed beeld van wat wel en wat niet meer bij je past. Je kan zelfstandig aan de slag met de nieuw verkregen inzichten. Ga ik een nieuwe baan voor je zoeken?  Nee, ik ga geen nieuwe baan voor je zoeken. Ik kan je desgewenst wel helpen bij het sollicitatieproces. Dit maakt niet standaard onderdeel uit van het coachtraject. Tegen meerkosten kunnen hier extra gesprekken voor gepland worden.

Het loopbaantraject bestaat uit 3 of 7 sessies met daar tussen steeds zo’n twee weken. In zo'n 6 weken kan het korte traject afgerond zijn. Het langere traject kan je in ruim drie maanden doorlopen.

 

Sommige werkgevers hebben een coach- of opleidingsbudget. Informeer bij jouw werkgever of dit budget er is en of je hier aanspraak op kan maken. Als er een CAO van toepassing is op jouw functie, kun je ook daarin kijken.

Voor de start van het traject ontvang je per mail een factuur voor het totaalbedrag. De betaaltermijn bedraagt 14 dagen.

Betaal je liever in termijnen? Dat kan. Ik vraag wel een aanbetaling van 50% voordat we van start gaan.