Gouden mensen - Haal het beste uit je medewerkers

‘Werkgelukkige’ medewerkers halen voldoening en plezier uit hun werk. Ze zijn gemotiveerd, betrokken en boeken betere resultaten. Medewerkers die gelukkig zijn in hun werk vallen minder vaak uit en zijn duurzamer inzetbaar.

Volgens onderzoek zijn medewerkers die gelukkig zijn zo’n 13% productiever dan hun minder gelukkige collega’s. Daarnaast is onder gelukkige medewerkers tot 45% minder verloop en 37% minder ziekteverzuim (universiteit van Oxford, 2022).

Eén van de belangrijkste factoren om medewerkers gelukkig te houden is groei. Mensen willen zich van nature, dus intrinsiek, ontwikkelen en doorgroeien. Daarom is het essentieel voor werkgevers om te investeren in de groei en het werkgeluk van medewerkers. Zeker als je talentvolle mensen wilt aantrekken en behouden.

Met loopbaancoaching investeer je in duurzame inzetbaarheid van je medewerkers.

Loopbaancoaching is uitermate geschikt voor persoonlijke- en talentontwikkeling. Daarbij kunnen alle vragen rondom werk aan de orde komen. Het streven is de medewerker in zijn volle potentie aan te spreken en het welzijn (werkgeluk) te optimaliseren. Voorbeeldvragen zijn: Past een bepaalde functie (nog)? Wat heeft de medewerker aan ontwikkelingspotentieel en waar loopt hij op leeg? Hoe kan een medewerker beter grenzen stellen of zich krachtiger positioneren binnen het team?

Wat levert een traject bij Jouw Goud Loopbaancoaching op?

 • Het vergroten van zelfinzicht en zelfsturing

 • Inzicht in te ontwikkelen potentieel

 • Inzicht in energiegevers en energievreters

 • Het vergroten van persoonlijke effectiviteit

 • werken vanuit het hart (jouw goud)

 • meer voldoening, energie en werkplezier

Mijn missie: professionals vanuit eigen kracht laten groeien in persoonlijk leiderschap. Als mensen de eigen regie (terug)pakken en intrinsiek in beweging komen leren ze steeds beter sturing te geven aan zichzelf. Dit leidt tot meer zelfvertrouwen, bevlogenheid en energie op de werkvloer.

Mijn missie: professionals vanuit eigen kracht laten groeien in persoonlijk leiderschap. Als mensen de eigen regie (terug)pakken en intrinsiek in beweging komen leren ze steeds beter sturing te geven aan zichzelf. Dit leidt tot meer zelfvertrouwen, bevlogenheid en energie op de werkvloer.

Waar kan je mij voor inschakelen?

 • Talentontwikkeling
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Ontwikkeltrajecten voor medewerkers
 • ACT©-persoonlijkheidsmeting (Analytical Competence Tool) en ACT©-terugkoppelgesprekken
 • Loopbaancoaching
 • Outplacement

Competentieontwikkeling

In de coaching maak ik gebruik van de Analytical Comptence Tool (de zogenaamde ACT©-meting).

Deze tool geeft goed inzicht in talenten en competenties die van nature bij een medewerker passen en die energie geven (dit kan ik, dit wil ik, dit heb ik nog te ontwikkelen). Daarnaast maakt de meting inzichtelijk welke competenties minder goed bij iemand passen en zelfs energie kunnen kosten (dit kan ik maar wil ik – eigenlijk – niet).

Medewerkers krijgen een uitgebreide persoonlijke terugkoppeling en een persoonlijk rapport. Beide zijn een mooie basis voor de coaching en leiden tot zelfinzicht en te nemen concrete stappen (wat heb ik te doen om mijn volle potentie aan te spreken?).

De ACT©-meting maakt vaak onderdeel uit van een begeleidingstraject met meerdere sessies maar kan ook los geboekt worden (meting plus terugkoppelgesprek).

Mijn aanbod voor jouw organisatie

Benieuwd wat Jouw Goud Loopbaancoaching voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Elk individueel coachtraject wordt volledig afgestemd op de specifieke wensen en vragen vanuit de organisatie en de medewerker. Samen kijken we wat het meest passend is waarna een maatwerk offerte volgt.

Coaching kan plaatsvinden bij mij in de praktijk (Oosterbeek), het coachhuis in Velp of op locatie.

Naast individuele coaching is het ook mogelijk een workshop Werkgeluk voor medewerkers te boeken. Dit is een 3 uur durende workshop met veel interactie, praktische oefeningen en concrete actiepunten. Wat levert het op?

 • Kennis: wat werkgeluk is
 • Inzicht: welke factoren van belang zijn bij werkgeluk
 • Bewustwording: hoe men zelf meer invloed kan uitoefenen op het eigen werkgeluk en dat van collega’s
 • Resultaat: Groter gevoel van autonomie en verbinding in het team

Investering Workshop Werkgeluk: € 895,- ex btw

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Loopbaan coach inschrijving (#4)