Loopbaancoaching 

Lukt het je niet om gelukkig te zijn in je werk? Loop je steeds tegen hetzelfde aan? Weet je niet welke baan nou echt bij je past? Wat jouw talenten en interesses zijn? En wat je weerhoudt om stappen te ondernemen?

Bij loopbaancoaching kunnen alle vragen rondom jou als mens en je loopbaan aan de orde komen.

Mijn werkwijze

Met een open houding luister ik naar de dingen die zich aandienen. Wij kijken samen naar jouw vraag en waar je aan wil werken. Je hoeft het van tevoren dus niet al te weten. Het enige wat je nodig hebt is de wil en bereidheid om met jezelf aan de slag te gaan.

Ik loop met je mee en reik die dingen aan die passen bij jouw vraag en behoefte. Met prikkelende vragen daag ik je uit om helder te krijgen wat voor jou wel en niet werkt. Ik geloof in maatwerk. Het traject wordt dus volledig op jou afgestemd.

De gesprekken worden aangevuld met praktische opdrachten. Daarnaast gebruik ik krachtige werkvormen om je inzicht te geven in patronen, gedachten, gedrag en verlangens. Sommige opdrachten bereid je thuis voor. Je bent dus ook buiten de coachgesprekken actief met jouw coachvraag bezig.

Wat levert het op?

Je krijgt inzicht in jouw verlangens, drijfveren en kwaliteiten. Welke dingen jou veel energie kosten en welke juist energie geven. En welke waarden voor jou belangrijk zijn om tot bloei te kunnen komen.

Je leert wat je ontwikkelpunten zijn en wat je los mag laten. En dat je volledig voor jezelf mag kiezen, los van wat zou moeten of zou horen volgens anderen. Aan het einde van het traject sta je meer in je eigen kracht en kan van daaruit de juiste stappen zetten.

Wat het loopbaancoachtraject je oplevert:

 • Weten wat je wel en niet meer wil
 • Weten wat je drijfveren, kwaliteiten en waarden zijn
 • Inzicht in patronen die je niet meer dienen
 • Weten welke baan/branche goed bij jou past
 • (meer) in contact met jezelf
 • Vertrouwen in de volgende stap
 • Plezier en energie omdat je weer richting hebt

Hoe zou het voelen als je echt datgene gaat doen waar je ogen van gaan stralen? Dat is magisch en geeft je een sprankelende energie! Jouw goud straalt, van binnen naar buiten. Je voelt dat het klopt.

Hoe zou het voelen als je echt datgene gaat doen waar je ogen van gaan stralen? Dat is magisch en geeft je een sprankelende energie! Jouw goud straalt, van binnen naar buiten. Je voelt dat het klopt.

Overweeg je een carrière switch?

Het (complete) loopbaantraject is ook heel geschikt als je een carrière switch overweegt. Aan het einde van het loopbaantraject weet je welke functies en branches echt bij jou passen. Je zult daarna met een volmondig JA, vanuit jouw kracht (jouw goud), gericht op nieuwe functies kunnen solliciteren.

Ben jij klaar voor een krachtige stap in je carrière of leven? En ben je benieuwd of ik daarin iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende intake.

Traject loopbaancoaching

Elk traject start met een vrijblijvende intake. Tijdens de intake bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je anders zou willen. We onderzoeken samen wat jouw coachvraag is. Je hoeft dit dus niet al van tevoren te weten. 

De intake is ook bedoeld om te ervaren of er een klik is. En om te onderzoeken of ik je kan helpen en welk traject het beste bij jou past. Ik geloof in maatwerk en zal het traject zoveel mogelijk op jouw wensen en behoeftes aanpassen. Na de intake beslis je of je verder wilt.

Het basis pakket bestaat uit drie sessies van maximaal 90 minuten per sessie. Wil je snel zicht hebben op jouw drijfveren, kwaliteiten en (loopbaan)waarden zodat je er daarna zelf verder mee aan de slag kan? Dan is dit traject geschikt voor jou.

Het complete pakket bestaat uit zeven sessies van maximaal 90 minuten per sessie en is bedoeld voor mensen die meer de diepte in willen. Je krijgt inzicht in in het verleden gemaakte keuzes, jouw drijfveren, kwaliteiten en (loopbaan)waarden. Afhankelijk van je coachvraag onderzoeken we daarnaast waar je energie van krijgt en welke overtuigingen jou belemmeren om concrete stappen te maken. Tijdens dit traject ontdek je waar jij naartoe wil en wat echt bij jou past.

Daarnaast is het mogelijk om een losse sessie te boeken.

Elk traject is een mooi avontuur en een waardevolle investering in jezelf waarbij jij jezelf positief zal verrassen.

Gaan we samen op pad? Je bent meer dan welkom!

Investering loopbaancoaching

Basis pakket (3 sessies):

 • particulieren € 549,-
 • bedrijven € 749,-

Complete pakket  (7 sessies):

 • particulieren € 1249,-   
 • bedrijven € 1649,-

Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw. Een sessie duurt 75 a 90 minuten.

Hierbij is inbegrepen tussentijds contact voor support of feedback, mocht je tijdens het traject vragen hebben of ergens tegenaan lopen.

Bij het complete pakket kan je kiezen voor een sessie natuurcoaching in de uiterwaarden of het bos in Oosterbeek of omgeving Arnhem.

Staat jouw pakket er niet tussen of wil je liever losse sessies boeken? Neem dan contact op zodat we samen kunnen bepalen wat voor jou passend is.

Sommige werkgevers hebben een coach- of opleidingsbudget. Check de geldende CAO of bij HR/je leidinggevende of dit budget beschikbaar is en of je hier aanspraak op kan maken.

Liesbeth is een heel prettig persoon die goed kan luisteren. Door het coachingtraject heb ik mijn zelfvertrouwen weer meer terug gevonden en weet ik beter welke keuzes ik wil maken in mijn werk. Door de oefeningen die we gedaan hebben kreeg ik inzichten, waar ik concreet mee aan de slag kon om weer meer grip te krijgen op mijn leven.” 

Nikki (designer)

Liesbeth is een heel prettig persoon die goed kan luisteren. Door het coachingtraject heb ik mijn zelfvertrouwen weer meer terug gevonden en weet ik beter welke keuzes ik wil maken in mijn werk. Door de oefeningen die we gedaan hebben kreeg ik inzichten, waar ik concreet mee aan de slag kon om weer meer grip te krijgen op mijn leven.” 

Nikki (designer)

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op voor een
gratis en vrijblijvende intake van een uur.

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

Loopbaan coach inschrijving (#4)

Veelgestelde vragen

Ja. Alles wat we bespreken is strikt vertrouwelijk. Ik deel geen informatie met anderen zoals jouw ouders of werkgever. Dat is alleen anders op jouw verzoek en als jij daarvoor expliciet toestemming geeft.

Ja, dat is zeker mogelijk maar is niet ideaal. Het meest ideaal is om niet teveel tijd tussen de sessies te laten zitten. Mocht tijdens het traject blijken dat je behoefte hebt aan een onderbreking, dan bespreken we wat in jouw geval mogelijk en passend is.

Dit is mogelijk. Bedenk wel dat het coachtraject best intensief is. Het vraagt rust en ruimte om met jezelf aan de slag te gaan. Daarom raad ik aan om eerst fysiek en mentaal goed hersteld te zijn voordat je aan een coachtraject begint. Weet je niet zeker of je al voldoende hersteld bent om te starten? Neem dan contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Op nummer 1 staat de wil en bereidheid om aan jezelf te werken. Wees daarin eerlijk naar jezelf. Het gaat om jou en niet om wat anderen graag willen. Als je werkgever je bijvoorbeeld ‘stuurt’ terwijl je het zelf eigenlijk niet ziet zitten, bespaar jezelf dan de energie. Is die commitment er wel? Dan hoef je van tevoren niet te weten wat je vraag of probleem is. Daar gaan we samen mee aan de slag.

Verder zul je bereid moeten zijn om thuis bepaalde opdrachten voor te bereiden en kan ik je vragen om na de gesprekken een kort verslag te schrijven. Dit is een relatief kleine tijdsinvestering

Ja. Jij hebt alle antwoorden. Ik loop naast je en samen maken we er een succes van. Aan het einde van het traject heb je een goed beeld van wat wel en wat niet meer bij je past. Je kan zelfstandig aan de slag met de nieuw verkregen inzichten. Ga ik een nieuwe baan voor je zoeken?  Nee, ik ga geen nieuwe baan voor je zoeken. Ik kan je desgewenst wel helpen bij het sollicitatieproces. Dit maakt niet standaard onderdeel uit van het coachtraject. Tegen meerkosten kunnen hier extra gesprekken voor gepland worden.

Het loopbaantraject bestaat uit 3 of 7 sessies met daar tussen steeds zo’n twee weken. In zo'n 6 weken kan het korte traject afgerond zijn. Het langere traject kan je in ruim drie maanden doorlopen.

 

Sommige werkgevers hebben een coach- of opleidingsbudget. Informeer bij jouw werkgever of dit budget er is en of je hier aanspraak op kan maken. Als er een CAO van toepassing is op jouw functie, kun je ook daarin kijken.

Voor de start van het traject ontvang je per mail een factuur voor het totaalbedrag. De betaaltermijn bedraagt 14 dagen.

Betaal je liever in termijnen? Dat kan. Ik vraag wel een aanbetaling van 50% voordat we van start gaan.