Belemmerende overtuigingen

Ik móet dit of dat…. Of: Ik mag niet zus of zo. Herkenbaar?

Mag jij geen fouten maken?

Belemmerende overtuigingen. We hebben ze allemaal. Denk aan ‘Ik mag geen fouten maken’ of ‘Als ik A zeg moet ik ook B zeggen’. Er zit iets heel dwingends in. Ze weerhouden ons vaak van het maken van stappen en het inzetten van een verandering. Want zodra je uit je comfortzone dreigt te gaan, poppen ze op. Vaak onbewust. Als duiveltjes op je schouder. En als ze maar sterk genoeg zijn, ga je terug in je hok. En dus blijf je maar waar je bent terwijl je dat nou eigenlijk niet meer wilde. 

Tijdens het coachtraject kijken we ook naar de belemmerende overtuigingen die jou – bewust of onbewust – weerhouden om de gewenste stappen te maken. Vaak komen ze uit het verleden, zijn ze niet eens echt van jou en dienen ze je nu niet meer. Als je ze eenmaal kent en van alle kanten bekijkt en ombuigt, vallen ze eigenlijk wel mee. Én ben jij straks krachtig genoeg om je rug recht te houden en ze niet van je gewenste pad af te laten brengen!

Ik help je graag

Laat Jouw Goud voor je werken. Voor meer werkplezier, zelfvertrouwen en energie! 

Ben je benieuwd wat Jouw Goud voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake of voor meer informatie.