Waar wil jij later trots op zijn?

Denk jij wel eens na over je toekomst? Of nog beter: over waar je aan het einde van je leven trots op wilt zijn? Als je nu niet op je plek zit, heb je nu actie te ondernemen. En niet overmorgen. Of over een paar jaar. Want elke dag die je uitstelt, is een dag (of paar jaar) minder plezier en voldoening. En voor je het weet ben je 80….

Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen toekomst is misschien wel een van de moeilijkste dingen om te doen. Want het betekent dat je gaat doen wat JIJ wilt en wat goed is voor JOU. En niet voor de omgeving, zoals je ouders, vrienden of de verwachtingen van de maatschappij. Durf jij daarvan los te komen en jezelf op nummer 1 te zetten?

Als je wel wil maar merkt dat iets je tegenhoudt, ben je al op de goede weg! De wil is er maar de onzekerheid of bepaalde overtuigingen zitten je nog in de weg om de stap ook echt te maken. Bij Jouw Goud loopbaancoaching kijken we samen waar jij heen wil en maken we de weg vrij.

Als jij vanuit je hart gaat leven, zul je zien dat je niet alleen jezelf maar ook je omgeving veel meer te bieden hebt. Dus: ontdek jouw goud zodat het leven weer voor je gaat stromen! Benieuwd wat Jouw Goud voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake of voor meer informatie.